Targa toituja õpituba

Räägime lihtsatest asjadest, mille olemasolu või puudumine muudab meie toidulaua, kas tervislikuks või vastupidi ebatervislikuks. Ostsime vastuseid erinevatele toitumise ja toiduvalmistamisega seotud küsimustele. Kas pigem rasvane toit või väherasvane? Millised on kasulikud rasvad ning miks ja kuidas neid oma menüüsse lisada? Rohkem valku, vähem valku? Süsivesikud – süüa või vältida? Kas tervislik maiustamine on olemas? Millest veresuhkrutaseme kõikumine tuleb ja kuidas see meie tervist, kehakaalu ja enesetunnet mõjutab? Kuidas planeerida tervislikud toidukorrad oma päeva nii, et kõht oleks täis, meeleolu hea, energiat jaguks õhtuni ning seda kõike ilma liigse mässamiseta.

Töötoas kokkame koos ja valmistame näiteks maitsvaid taimseid võileivamäärdeid, smuutisid, väega salateid, tervislikke maiustusi vms. vastavalt soovile ja võimalustele.

Sobib nii lastele kui täiskasvanutele!
Grupi suurus töötoa puhul kuni 16 inimest.
Kirjuta mulle, paneme üheskoos kokku Sulle sobiva programmi ja lepime hinnas kokku.

Osalemise tingimused:

Grupi suurus: kuni 16 inimest.
Kestus: 2h või kokkuleppel
Hinnas lepime kokku!
Kuupäev: Lepime kokku

Registreeru